You are here: Home > Arkiv

Arkiv

Her placerer vi egne ting, det er overstået.

Åbningsfest

Se programmet nedenfor

ÅBENT HUS

Påskelørdag den 31.3 kl.13-18 inviterer vi til Åbent Hus og vi leder derfor efter en familie i mindst tre generationer med en samlet alder på mindst 225 år til at indvie Svendborg Forsamlingshus. 

Er det din familie :-) 

Svendborg Forsamlingshus søger efter en familie på tre nulevende generationer, der tilsammen  er mindst 225 år, og det må gerne være en sammenbragt familie.

Er du/I en del af en sådan familie, så fortæl os, hvordan I kunne have lyst til at bruge Svendborg Forsamlingshus? Hvad ville få hele jeres familie til  at komme i forsamlingshuset sammen? Vores hus skal nemlig være et sted, hvor alle generationer føler sig godt tilpas, så vi har brug for alle de forslag, vi kan få.   

Skriv jeres idéer og drømme om forsamlingshuset til os på vores facebookprofil  #svendborgforsamlingshus senest lørdag den 17. Marts. Vi vil selvfølgelig også gerne vide, hvem I er, hvor gamle I er, og hvordan jeres familie er sammensat. Når vi har læst alle de gode forslag, vælger vi en familie, som så får æren af at klippe snoren til forsamlingshuset lørdag d.31.marts kl.13 til vores åbningsfest. Den udvalgte familie vil blive offentliggjort på vores facebookside. 

Åbningsfesten er for alle, der vil være rig mulighed for at deltage på dagen, og høre meget mere om de mange gode initiativer i huset. Håbet er, at huset kan blive et sted for fællesskab og samskabelse på tværs af alder og baggrund. Hold øje med vores facebookside for det fulde program og se mere på www.svendborgforsamlinghus.dk

 

“Hey, du spiser af min farmors tallerken!” 

Svendborg Forsamlingshus går ind for genbrug, så vi vil rigtig gerne arve de tallerkener, kopper, glas, bestik mm., som du har til overs.

Derfor er det tid at finde det frem, der alligevel står og samler støv, og lade farmors blomstrede stel få nyt liv til folkekøkken og festlige fejringer i forsamlingshuset.

Vi har brug for tallerkener, kopper, glas, bestik, lysestager, vaser, kander, fade mm. så der kan serveres dejlig mad for mindst 100 personer, når huset om kort tid slår dørene op for alle, der har lyst til at lave noget sammen, holde gilder eller nørkle i kælderen. 

Hvis du har planer om at kigge indenfor påskelørdag d.31.marts fra 13-18, hvor vi holder Åbent Hus, er du meget velkommen til at medbringe køkkengrej og service, som du ikke bruger. Vi står klar med åbne arme og tomme skabe og modtager med taknemmelighed alt udstyr, der skal bruges til et veldækket bord. 

Hvis du kommer til at savne det, du har givet bort, kan du fra søndag d. 8. april bænke dig ved vores Folkekøkken, som drives af Carlo’s Kitch’en og en række frivillige. Når du tager plads ved langbordet kan det jo være, du kan sige til den, der sidder ved siden af: ”Hey, du spiser af min farmors tallerken. Hun lavede de BEDSTE frikadeller, og…” og så er du allerede faldet i snak med én, du ikke kendte før!

Samarbejdspartnere og sponsorer

Kvickly, Gerritsgade, Svendborg

Middelfart Sparekasse

Konnerup Chokolade

Real Dania "Underværker"

Garant Tæpper, Svendborg

Skousen, Svendborg

Svendborg Kulturhus, Borgerforeningen

Ollerup Efterskole, Sang og Musik 

SEAF, Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond

Vi takker for hjælpen!

 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben