Arkiv

Her placerer vi egne ting, der er overstået.


”Den Smuldrede Kærlighed” 4.oktober kl.19.30
v. Anders Carlsson, uddannet teolog, valgmenighedspræst, tidl. efterskole- og højskolelærer, foredragsholder om emner inden for bl. a. kunst, poesi og filosofi. Passioneret rosenelsker. 

 Hvad sker der, når virkeligheden smuldrer for én, fordi et menneske, man elsker, forsvinder ind i demensens tåger? Hvordan bevarer man loyaliteten overfor det menneske, alt imens ens eget liv går videre med nye kærlighedsmøder og fornyet glæde? Disse spørgsmål vil danne udgangspunkt for vores første debataften i en række af aftener iSvendborg Forsamlingshus under overskriften: ”Samtaler om det væsentlige: liv, død ogkærlighed.” Samtaleaftenerne vil tage form af en talk med indbudte gæster og mulighed forsamtale og debat med ”hele salen”.Vi har inviteret politiker og tidl. Folketingsmedlem Kaj Stillinger som gæst til vores førstesamtaleaften. Vi vil i løbet af aftenen høre Kaj Stillingers egen historie, som blandt meget andet er en stærk fortælling om kærlighed og troskab, afmagt og savn, håb og længsel. 
I pausen kan der købes billig Kaffe og Kage.

Entré: 50,- 

Køb billet til "Den smuldrede kærlighed v. Anders Carlsson" her.
B
illetter kan også købes i døren. Vi tager imod kontant og mobilepay.


SE, HVILKEN MORGENSTUND …
ALT ER UDSOLGT . 

Mandag d.24.9 kl.19-21

Benny Andersen er død, men ordene lever! Kom til mindeaften, hvor vi sammen hylder hans sange og digte – og i pausen serveres der kaffe og ostemad til alle!

Christian Søgård, der tidligere har spillet med Poul Dissing, har lovet at akkompagnere fællessangen
sammen med Jan Schønemann.
Pris: 40,-, der går til leje af lokale + kaffe og ostemad. - Ikke nummerede pladser
Der kan også købes øl, vand og vin.


Åbningsfest

Se programmet nedenfor

ÅBENT HUS

Påskelørdag den 31.3 kl.13-18 inviterer vi til Åbent Hus og vi leder derfor efter en familie i mindst tre generationer med en samlet alder på mindst 225 år til at indvie Svendborg Forsamlingshus. 

Er det din familie :-) 

Svendborg Forsamlingshus søger efter en familie på tre nulevende generationer, der tilsammen  er mindst 225 år, og det må gerne være en sammenbragt familie.

Er du/I en del af en sådan familie, så fortæl os, hvordan I kunne have lyst til at bruge Svendborg Forsamlingshus? Hvad ville få hele jeres familie til  at komme i forsamlingshuset sammen? Vores hus skal nemlig være et sted, hvor alle generationer føler sig godt tilpas, så vi har brug for alle de forslag, vi kan få.   

Skriv jeres idéer og drømme om forsamlingshuset til os på vores facebookprofil  #svendborgforsamlingshus senest lørdag den 17. Marts. Vi vil selvfølgelig også gerne vide, hvem I er, hvor gamle I er, og hvordan jeres familie er sammensat. Når vi har læst alle de gode forslag, vælger vi en familie, som så får æren af at klippe snoren til forsamlingshuset lørdag d.31.marts kl.13 til vores åbningsfest. Den udvalgte familie vil blive offentliggjort på vores facebookside. 

Åbningsfesten er for alle, der vil være rig mulighed for at deltage på dagen, og høre meget mere om de mange gode initiativer i huset. Håbet er, at huset kan blive et sted for fællesskab og samskabelse på tværs af alder og baggrund. Hold øje med vores facebookside for det fulde program og se mere på www.svendborgforsamlinghus.dk

 

“Hey, du spiser af min farmors tallerken!” 

Svendborg Forsamlingshus går ind for genbrug, så vi vil rigtig gerne arve de tallerkener, kopper, glas, bestik mm., som du har til overs.

Derfor er det tid at finde det frem, der alligevel står og samler støv, og lade farmors blomstrede stel få nyt liv til folkekøkken og festlige fejringer i forsamlingshuset.

Vi har brug for tallerkener, kopper, glas, bestik, lysestager, vaser, kander, fade mm. så der kan serveres dejlig mad for mindst 100 personer, når huset om kort tid slår dørene op for alle, der har lyst til at lave noget sammen, holde gilder eller nørkle i kælderen. 

Hvis du har planer om at kigge indenfor påskelørdag d.31.marts fra 13-18, hvor vi holder Åbent Hus, er du meget velkommen til at medbringe køkkengrej og service, som du ikke bruger. Vi står klar med åbne arme og tomme skabe og modtager med taknemmelighed alt udstyr, der skal bruges til et veldækket bord. 

Hvis du kommer til at savne det, du har givet bort, kan du fra søndag d. 8. april bænke dig ved vores Folkekøkken, som drives af Carlo’s Kitch’en og en række frivillige. Når du tager plads ved langbordet kan det jo være, du kan sige til den, der sidder ved siden af: ”Hey, du spiser af min farmors tallerken. Hun lavede de BEDSTE frikadeller, og…” og så er du allerede faldet i snak med én, du ikke kendte før!