Svendborg Forsamlingshus

 
Home > Svendborg Forsamlingshus > Brugerforeningen BSF > Vil du være medlem?

Vil du være medlem?

Brugerforeningen - i form af foreningens bestyrelse - står for at udvikle, organisere og afvikle arrangementer i  samarbejde med Josefine Ottesen, der ejer huset. Bestyrelsen indgår i husets daglige drift og har mulighed for at bruge af foreningens midler til at understøtte de aktiviteter, de skønner passer ind i husets profil.
Du er velkommen til at melde dig ind i foreningen udelukkende for at støtte projektet, for det betyder noget for vores muligheder i forhold til fonde mm., at vi har en medlemskreds.
Du er selvfølgelig altid velkommen til at komme med forslag til arrangementer og aktiviteter til bestyrelsen, uanset om du er medlem eller ej, men melder du dig ind har du også mulighed for at indgå i foreningens formelle arbejde.
I øjeblikket er kontingentet 0,-, men ved den kommende generalforsamling i begyndelsen af 2019 vil spørgsmålet om kontingent komme på dagsordenen. Formodentlig vil det dog blive billigt fortsat at være medlem :-) 

Vi overholder naturligvis dataloven og opbevarer udelukkende de informationer, du giver os, og der er ingen tredjepart, der får adgang til dem. Du kan læse vores persondata-politik her.
Du kan læse vores vedtægter her. Ønsker du at melde dig ud, sender du en mail til brugerforeningensfh@gmail.com, så sletter vi dig af medlemslisten.

 

 

Submenu

Samarbejdspartnere og sponsorer

Kvickly, Gerritsgade, Svendborg

Middelfart Sparekasse

Konnerup Chokolade

Real Dania "Underværker"

Garant Tæpper, Svendborg

Skousen, Svendborg

Svendborg Kulturhus, Borgerforeningen

Ollerup Efterskole, Sang og Musik 

SEAF, Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond

Vi takker for hjælpen!

nach oben