Udlejning

Al kontakt vedr. leje af lokaler foregår gennem forsamlingshusets kontaktformular- klik evt her.

Svendborg Forsamlingshus hylder fællesskab og mangfoldighed,
Vi ligger centralt i Svendborg by, tæt på tog og busser og der er gode overnatningsmuligheder - se links her.
Vi har forskellige priser for private/mindre foreninger og erhvervsformål.
Tjek kalenderen for at se om den ønskede dato er ledig. Bemærk: Der kan være bookinger undervejs, der endnu ikke er lagt ind i kalenderen.

Videoer m. rundvisning og tutorials er her.
Kom med på en tur rundt i huset (åbner i en ny fane :-)

Alle priser er incl. moms.
Når man lejer salen har man altid adgang til det lille kaffekøkken.

Private               9-16 17-23
  Døgn Dagtimer Aften
Sal + Store køkken 3000 1)
Sal  2100 Kontakt os Kontakt os
Sal ma. til torsdag kl 11-17   1500kr ialt
 Depositum  1000

Note 1) Prisen stiger pr 1/1 2020 til 3300kr og ca 5% om året.
Har man brug for ekstra tid til at komme ind eller ud, er prisen 300kr/2 timer.

Virksomheder   9-16 17-23
  Døgn Dagtimer Aften
Sal + Store køkken 6500
Sal 5000 1000kr/t 1000kr/t
 Depositum  1000

Når du har udfyldt og sendt kontaktformularen, bliver du kontaktet.
Bemærk at Salen ligger i stueplan. Køkken og toiletter er placeret i kælderen.
Timeudlejning kan kun ske mandag kl.9 - fredag kl.10

Vi lejer ikke ud til agiterende arrangementerer.
Vi lejer ikke ud til ungdomsfester.
Al kontakt vedr. brug af lokaler foregår gennem forsamlingshusets kontaktformular- klik evt her.

Information om lejemuligheder:

Private fester
Begravelser
Køkken
Timeleje
Langtidsleje

Private fester

Som nøglehus = du holder festen selv  og lejer derfor sal + køkken. Du har lokalerne fra kl.12 på dagen til kl. 10 den kommende dag.
Har du brug for flere timer til arrangementet koster det 300kr for 2 timer.

Vi lejer ikke ud til ungdomsfester.

Der er borde og klapstole.
Duge, klude og viskestykker skal du selv medbringe. Vi har muntert blandet service eller stilig engelsk fajance til ca. 90 personer.
Skal I sidde til bords, kan I være ca. 70, hvis I vil have buffet og ca.85, hvis I har servering ved bordene.
Er det en dansefest, kan I være flere.

Sæbe, håndklæder medbringes.
En lejer formulerede det sådan: Aha - ligesom når vi skal i sommerhuset.
Se mere om borde/stole her.

Vi lejer normalt kun ud 1 år i forvejen, men har en særlig ordning i april-maj, hvor vi ved, at mange har brug for lokaler til konfirmation og lignende.  For april og maj har vi derfor besluttet, at vi kan lave en lejeaftalte op til 3 år før. Vær opmærksom på, at hvis du lejer mere end 1 år i forvejen, betaler du depositum, når aftalen bekræftes. Resten af lejebeløbet SKAL indbetales senest 1 år før lokalet skal bruges - ellers betragter vi aftalen som aflyst.

Er der noget, du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte os  - vi hjælper gerne :-)
Vi ønsker dig/jer en god fest.

Har du brug for hjælp?

Det er muligt at bestille velsmagende mad til festen hos Benny Madsen tlf.22919962. www.bennyskoekken.dk (Benny har bl.a. arbejdet på Michelinrestauranter i London og Bruxelles og står for forsamlingshusets fællesspisninger), men du er også meget velkommen til at tage din egen kok med eller selv at stå for maden. Vi hjælper gerne med at finde serveringspersonale og virkelig god dansemusik (klik). Der er udmærkede overnatningsmuligheder i nærheden. Forsamlingshuset råder ikke selv over p-pladser, men der er masser af offentlige parkeringspladser i nærheden. En del af dem skal man betale p-afgift. Der er fri parkering på Lundevej efter kl.18 på hverdage og kl.12 om lørdagen.

Begravelser

Svendborg Forsamlingshus er placeret lige overfor Assistens Kirkegård, den store kirkegård midt i Svendborg. Har du brug for et sted at være til begravelseskaffen/gravøl, og vil du selv stå for arrangementet, har du mulighed for at leje sal + kaffekøkken i dagtimerne.
Det koster 1500,- + 1000,- i depositum for at leje huset i tidsrummet kl 11-17 hverdage fra mandag - torsdag.

Køkken
Det er muligt for professionelle madkunstnere at leje køkkenet på korttidsbasis til f.eks. cateringopgaver eller undervisning.
Pris og varighed efter nærmere aftale.

Timeleje

Salen kan lejes på timebasis både dag og aften fra mandag kl.9 - fredag kl.10 til møder, foredrag, undervisning eller åbne arrangementer. Der er naturligvis adgang til toiletter og kaffekøkken.

Langtidsleje

I særlige tilfælde er der mulighed for at leje salen på uge/månedsbasis. Pris og betingelser efter nærmere aftale.

Hele Huset

Det er muligt at leje sal+køkken+værksteder til særlige begivenheder. Kontakt os for pris og betingelser.