Udlejning

Al kontakt vedr. brug af lokaler foregår gennem forsamlingshusets kontaktformular- klik evt her.

Svendborg Forsamlingshus hylder fællesskab og mangfoldighed,
men Svendborg Forsamlingshus er også en forretning, så derfor koster det naturligvis noget at bruge vores lokaler.
Vi er imidlertid meget interesserede i at skabe muligheder for nye aktiviteter, der kan samle mennesker på tværs af alder og miljø, så derfor vil vi gerne dele lokaler med medskabere, der vil dele deres tid og energi med os.
Hvorfor vælge os: Vi ligger centralt i Svendborg by, tæt på tog og busser og der er gode overnatningsmuligheder - se links her.

Hvad vil det så sige?
Det vil sige, at vi har 3 måder, man kan bruge lokalerne på.

1.
Medskabere
Har du sammen med en kreds af mennesker, (min. 5) en god idé, der kan være med til at skabe liv og aktivitet i huset med åbne værksteder eller arrangementer, skal du kontakte os. Så finder vi ud af i fællesskab, hvad vi kan dele med hinanden. Vi kan f.eks. altid bruge en håndsrækning med praktiske opgaver i forbindelse med arrangementer el.
Kontakt os via kontaktformularen og fortæl os, hvad du gerne vil dele med os - så snakker vi os frem til en aftale, vi alle kan være tilfredse med.

2.
Private
Vil du holde en fest? Har du brug for et sted til begravelsekaffen? Har du lyst til at lave en anden slags børnefødselsdag el., så betaler du som privat.

3.
Virksomheder mm.
Henvender du dig fra en forening, en offentlig institution, en virksomhed eller ønsker du at benytte lokalerne til kommercielt brug, betaler du som virksomhed.
Kontakt os endelig for et tilbud. Vi er til at handle med - især hvis du ønsker at bruge vores lokaler på faste dage.
Alle priser er incl. moms.

Private               9-16 17-23
  Døgn Dag Aften
Sal+køkken 3000
Sal 2100 500kr/tm 500kr/tm
Virksomheder   9-16 17-23
  Døgn Dag Aften
Sal+køkken 6500
Sal 5000 1000kr/t 1000kr/t

Bemærk at Salen ligger i stueplan. Køkken og toiletter er placeret i kælderen.
Timeudlejning kan kun ske mandag kl.9 - fredag kl.10

Når du har udfyldt og sendt kontaktformularen, bliver du kontaktet af enten Nikolaj Amstrup, der står for booking og afvikling af arrangementer, eller af en fra Brugerforeningen, der tager stilling til gode idéer.

Private fester
Køkken
Timeleje
Langtidsleje

Private fester

Som nøglehus = du holder festen selv  og lejer derfor sal + køkken. Du har lokalerne fra kl.10 på dagen til kl. 9 den kommende dag.
Vi lejer ikke ud til ungdomsfester.
Der er borde og klapstole og blandet service, glas og bestik.  Vi kan godt selv li, at det ikke er ens, men hvis du hellere vil have en traditionel opdækning, er du velkommen til at leje duge, service, bestik mm. hos en af de mange gode festudlejningsfirmaer i området.
Skal I sidde og spise, kan I være 80-85.
Er det en dansefest, kan I være flere.

Vi lejer normalt kun ud 1 år i forvejen, men har en særlig ordning i april-maj, hvor vi ved, at mange har brug for lokaler til konfirmation ol.  For april og maj har vi derfor besluttet at vi kan lave en lejeaftalte op til 3 år før. Vær opmærksom på, at lejer du mere end 1 år i forvejen, betaler du depositum, når aftalen bekræftes. Resten af lejebeløbet SKAL indbetales senest 1 år før lokalet skal bruges - ellers betragter vi aftalen som aflyst.

Er der noget, du er i tvivl om, er du velkommen til at kontakte os - vi hjælper gerne :-)
Vi ønsker dig/jer en god fest.

Har du brug for hjælp?

Det er muligt at bestille velsmagende mad til festen hos Carlos' Kitsch'en, men du er også meget velkommen til at tage din egen kok med. Vi hjælper også gerne med at finde serveringspersonale og virkelig god dansemusik.

Køkken

Det er muligt for professionelle madkunstnere at leje køkkenet på korttidsbasis til f.eks. cateringopgaver eller undervisning.
Pris og varighed efter nærmere aftale med Nikolaj tlf. 31491095.

Timeleje

Salen kan lejes på timebasis både dag og aften fra mandag kl.9 - fredag kl.10 til møder, foredrag, undervisning eller åbne arrangementer.

Langtidsleje

I særlige tilfælde er der mulighed for at leje salen på uge/månedsbasis. Pris og betingelser efter nærmere aftale.

Hele Huset

Det er muligt at leje sal+køkken+værksteder til særlige begivenheder. Kontakt os for pris og betingelser.

AV - lyd og projektor

Lyd: Der er to JBL EON 15"  højtalere fastmonteret på væggen. (Doneret af Ollerup Efterskole).
En tilhørende mixer med udelukkende Jack tilslutninger.
En mikrofon der kan tilsluttes.
Et Technics El-Piano, der normalt ikke er stillet op og samlet.

Projektor: Middelfart Sparekasse har gavmildt doneret en Moderne lysstærk Projektor og tilhørende fastmonteret lærred. Projektoren er dog ikke fastmonteret og skal stilles op ca. midt i salen ved brug - på et dertil hørende bord.

Lys: Der er seks fine lamper i loftet, der kan tændes i tre sektioner.
Vi håber at få en donation så vi kan købe Teater/Show lamper og montere dem i loftet, der også kan være andet end hvidt lys .