Svendborg Forsamlingshus

- et bæredygtigt fællesskab

Vores kok og hans mad

Pr. 1.januar 2020 har vi  fået ”Bennys køkken” i huset.  Benny Madsen har tyve års erfaring som uddannet kok, har arbejdet på Michelin-restauranter i London ( Gordon Ramsay) og i Bruxelles, og har nu åbnet catering-virksomhed med udgangspunkt i forsamlingshusets køkken.

Vi kan varmt anbefale at bestille mad hos ham til dit arrangement.

Benny tilbyder både buffet, middagsmenu, kaffebord og receptionstraktement. Maden  købes særskilt hos Benny på tlf. 22 91 99 62  eller kontakt Benny via hans facebook: Bennys Køkken: https://www.facebook.com/Bennys-K%C3%B8kken-552964145187160/

Benny siger:

” Jeg kan lave alt slags mad, men jeg brænder rigtigt meget for lokale, økologiske råvarer. Jeg bruger stort set intet forarbejdet mad eller tilsætningsstoffer i tilberedningen, men laver det hele fra bunden og helst med økologiske eller gode danske råvarer, så lokale og klimavenlige som muligt.

Jeg er altid åben for alle ønsker og laver også gerne ” suppe, steg og is”, men altid med et lille moderne tvist.

Jeg har de sidste 6 år udvidet mit repertoire med mange forskellige veganske retter, så jeg laver også veganske buffeter/middagsmenuer

Du kan få gammeldags suppe, steg og is, en 100 % vegansk menu, eller bare noget lækkert hverdagsmad.

Der vil altid være mulighed for at mødes i Forsamlingshuset og aftale og planlægge menuer. Ring/sms til mig, så vender jeg hurtigt tilbage.

KH Benny

Eksempel på buffet:

Færøsk koldrøget laks.

Asparges, valnødder, rucola og sennep mayo.

Okse fillet m Svampe -syltet rødløg - Stegte kartofler og den vildeste portvinssauce.

Svampepate m soltørrede tomater - snackpepper saute og aioli. ( vegan )

Bagte rødbeder m rødbede sirup - hasselnødder og gedeost.

Spidskålssalat m ristede kerner - bær - blomster og vinaigrette.( vegan )

Kartoffel salat m syltet rødløg - olieeddike og masser krydderurter.

( Vegan )

Godt surdejsbrød.

Pisket hvidløgssmør.

Pris er ink moms

1 kuvert fra 250 kr ( ved 30 kuverter og derover er prisen 245,-)

Eksempel på menu v. 30 personer
3 Retters fra 245 kr.

Færøsk koldrøget laks.

Asparges, valnødder, rucola, aioli og sprødt surdejs brød.

Okse fillet m Svampesaute -syltet rødløg - Stegte kartofler og den vildeste portvinssauce.

Jordbær trifli m vanilje creme og mandel crumble.

Benny kan også stå for hele festen og sørge for praktisk personale til borddækning, afrydning, opvask mm.

SFH har kontakter til leverandører af økologisk vin og øl - se links her.

Hjælpere:
Sofie Juhl sofiejuhl98@gmail.com 42 23 57 52

Lasse Hogaard lassehdk@hotmail.com 20 712 666

Ingrid Jakobsen Ingridjakobsen12@gmail.com 51 42 45 68

Samarbejdspartnere og sponsorer

Kvickly, Gerritsgade, Svendborg

Middelfart Sparekasse

Vores billetsystem er et sponsorat fra Nemtilmeld

DMF (Dansk Musiker Forbund), GRAMEX

Fynske Bank