Svendborg Forsamlingshus
- et bæredygtigt fællesskab

  Home > Brugerforeningen BSF > Persondata-politik

Persondata-politik

Svendborg Forsamlingshus videregiver ikke din oplysninger til tredjepart. Vi behandler dine data fortroligt og naturligvis i henhold til persondataloven.

Vi bruger alene de oplysninger, som du selv afgiver enten når du opdaterer din medlems- eller nyhedsbrevsprofil, til at målrette vores information og tilbud til dig.

Nedenfor kan du læse vores politik på området.

 

1. Formål

Formålet med Brugerforeningens persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er Brugerforeningens målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

 

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til vedkommendes for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

2. Hvilke personoplysninger indsamler Brugerforeningen?

Brugerforeningen har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere medlemskab, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. Brugerforeningenindsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

 

3. Hvem videregiver Brugerforeningenpersonoplysninger til?

Brugerforeningen videregiver kun personoplysninger til tredje part i forbindelse med billetkøb - de oplysninger som videregives er i disse tilfælde:

• Fornavn og efternavn

• Adresse (Inkl. postnummer og bynavn)

 

4. Hvordan indsamler Brugerforeningenpersonoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse indsamles ingen oplysninger.

 

5. Sikkerhed

Brugerforeningenhar implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

 

6. Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra Brugerforeningens.

 

7. Markedsføring / Opt-Out

Brugerforeningens formål er blandt andet at sikre vores medlemmer information. Vi videregiver aldrig dine oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre tredjepart med henblik på markedsføring.

 

8. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret hos Brugerforeningenhar du altid ret til at gøre indsigelse med registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Brugerforeningen via e-mail: brugerforeningensfh@gmail.com.

 

nach oben