Svendborg Forsamlingshus
- et bæredygtigt fællesskab

Vores kok

Pr. 1.januar 2020 har vi fået ”Bennys køkken” i huset. Benny Madsen har tyve års erfaring som uddannet kok, har arbejdet på Michelin-restauranter i London ( Gordon Ramsay) og i Bruxelles, og har nu åbnet catering-virksomhed med udgangspunkt i forsamlingshusets køkken.

 

Benny tilbyder både buffet, middagsmenu, kaffebord og receptionstraktement. Er du interesseret, så kontakt Benny på tlf. 22 91 99 62

Benny siger:

” Jeg kan lave alt slags mad, men jeg brænder rigtigt meget for lokale, økologiske råvarer. Jeg bruger stort set intet forarbejdet mad eller tilsætningsstoffer i tilberedningen, men laver det hele fra bunden og helst med økologiske eller gode danske råvarer, så lokale og klimavenlige som muligt.

Jeg er altid åben for alle ønsker og laver også gerne ” suppe, steg og is”, men altid med et lille moderne tvist.

Jeg har de sidste 6 år udvidet mit repertoire med mange forskellige veganske retter, så jeg laver også veganske buffeter/middagsmenuer

Du kan få gammeldags suppe, steg og is, en 100 % vegansk menu, eller bare noget lækkert hverdagsmad.

Kuvert pris fra 150 kr - 350 kr

Der vil altid være mulighed for at mødes i Forsamlingshuset og aftale og planlægge menuer.

Benny kan også stå for hele festen og sørge for praktisk personale til borddækning, afrydning, opvask mm.

Vi kan varmt anbefale Bennys mad, der altid er smuk og smager fantastisk.

Se også her.

 

Samarbejdspartnere og sponsorer

Kvickly, Gerritsgade, Svendborg

Middelfart Sparekasse

Vores billetsystem er et sponsorat fra Nemtilmeld

DMF (Dansk Musiker Forbund), GRAMEX

Fynske Bank

Real Dania "Underværker"

Garant Tæpper, Svendborg

Skousen, Svendborg

 

SEAF, Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond

Vi takker for hjælpen!

nach oben